Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Alletiders kraftige, bløde chokoladekage

Alletiders kraftige, bløde chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke testet

Indsendt af : Drengekokken

Indsendt :


Alletiders kraftige, bløde chokoladekage, billede 4 Alletiders kraftige, bløde chokoladekage, billede 1 Alletiders kraftige, bløde chokoladekage, billede 2 Alletiders kraftige, bløde chokoladekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.mørk kogechokolade
75 g.smør eller margarine
100-150 g.sukker
2 tsk.vanillesukker (brug eventuelt vanille korn hvis den skal være virkelig suprem)
2 æg
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 dl.mælk eller fløde (og igen hvis den skal være rigtig suprem så brug fløde)
 


Opskrift:

Put vanille(sukker) og sukker i en skål og put derefter fedtstoffet (smelt det for guds skyld ikke!) i i små bidder mens du pisker det sammen med et piskeris. Put æggene i og rør det sammen efter hvert æg.

Hak chokoladen fint og varm mælkeproduktet op. Når det er varmt skal chokoladen i lidt ad gangen. Det skal være helt smeltet så det er en flydende masse.

Bland mel og bagepulver i smør/margarine-massen sammen med chokoladen og pisk sammen.

Den færdige dej hældes i en smurt rapsdrysset form og bages i en 175 grader C. alm. ovn i 35-40 minutter. Den skal være blød indeni.

Tips:

Smager superskønt med en hjemmelavet vanilleis/parfait og en klat rød bærkompot. Den bliver kun bedre af at få mere chokolade men husk at så skal den også have mere mel.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (93 stemmer)

Opskriften er vist 86963 gange,
og udskrevet 1974 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Astrid  -  2012-11-18 16:57:50
Hej, jeg bagte den til min familie, og vi er fem. Den blev spist med det samme. Den er virkelig bare fantastisk, og ser godt ud. Vil bruge den igen, helt sikkert.


Kenny  -  2012-10-21 13:40:39
Super chokoladekage!! Lavede den med blåbær og choko-fudge på toppen... Ren chokolade overdosis, men utroligt godt!!


Marie-Louise  -  2012-07-02 23:43:11
Uhhhhhhhhhm siger jeg bare ! Kan klart anbefales ! :)


Charlotte Kjær  -  2012-04-22 16:30:13
Rigtig god med 5 spsk nutella i. Og så kum i ovnen i 15 minutter!


Skatten  -  2012-02-29 17:19:14
Kagen er super nem. Alle kan lave den :-)


Teehee  -  2012-01-22 12:48:29
Jeg elsker den kage!


Hej  -  2012-01-15 11:18:37
Den er super nem


Andreas  -  2011-12-21 16:49:13
Tilføj revet appelsinskral fra 1 appelsin inden du putter chokolademasse i, og den bliver simpelthen superb!


Gabi  -  2011-12-05 21:25:41
der mangler at stå hvor i ovneen den skal stå, men ellers er det en lækker og god opskrift


Andreas  -  2011-11-22 17:55:34
Suverænt den bedste chokoladekage, her på hjemmesiden - ja, faktisk den bedste jeg nogensinde har lavet! Kan næsten ikke understrege nok, hvor meget jeg anbefaler den :)


Cecilia  -  2011-11-07 17:36:24
Lækker!


Per  -  2011-08-21 17:57:17
På billedet har vi brugt en springform på 21 cm. i diameter


Annika  -  2011-08-21 15:29:25
Kan man godt bruge cremé frachie til? :-)


Alberte :-)  -  2011-06-27 16:07:32
Den er rigtig god, men jeg er ikk lige største fan af det der raspdrys, næste gang vil jeg nøjes med at smørre den :-)


Mig  -  2011-05-08 20:08:58
Rigtig god kage, bruger den hver gang jeg laver chokoladekage!


Winnie  -  2010-11-14 16:59:48
den er bare fantastisk, især med brun glasur og kokusmel på.