Smelt padder og mælkechokolade med 0.5 dl. piskefløde over vandbad.
Hæld den smeltede chokolademasse i en røreskål ig rør æggeblommer i en af gangen.
Pisk fløden stiv og vend den i chokolademassen.
Hædes i portionglas eller skåle, og stilles i køleskabet i 4-5 timer.
Pyntes af med flødeskum og knust daim.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(14 stemmer)
Opskriften er vist 45928 gange, og udskrevet 609 gange.
Energi:
KJ total 12692 (3021 kcal)
KJ pr. Pers. 3173 (755 kcal)
Vægt ialt 756 gram
Vægt pr. Pers. 189 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1678 KJ (399 kcal) Protein 4.1 gram Fedt 31.0 gram Kulhydrat 27.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2018-04-28 10:13:47 Super nem at lave, smager fantastisk og den er altid populær når man har gæster på besøg. Det eneste problem er den lange ventetid :-)
Mulle - 2011-08-13 18:39:30 kan man evt. lave den uden fløde? eller erstatte fløden med noget andet? :)
Catherine - 2010-12-29 10:25:06 Det er sygt godt. Det smager bare som noget himmelsk. Det er let at lave, og det er noget af det bedste dessert man kan lave ;o)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider