Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skildpaddemousse

Skildpaddemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :

Skildpaddemousse, billede 4 Skildpaddemousse, billede 1 Skildpaddemousse, billede 2 Skildpaddemousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 TOMS Kæmpe Skildpadder En TOMS Kæmpe Skildpadde vejer ca. 28 gram.
100 gram Lys chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   


Opskrift:

Smelt padder og mælkechokolade med 0.5 dl. piskefløde over vandbad.

Hæld den smeltede chokolademasse i en røreskål ig rør æggeblommer i en af gangen.

Pisk fløden stiv og vend den i chokolademassen.

Hædes i portionglas eller skåle, og stilles i køleskabet i 4-5 timer.

Pyntes af med flødeskum og knust daim.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (14 stemmer)

Opskriften er vist 38767 gange,
og udskrevet 553 gange.


Energi:
KJ total 12692 (3021 kcal)
KJ pr. Pers. 3173 (755 kcal)
Vægt ialt 756 gram
Vægt pr. Pers. 189 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1678 KJ (399 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 31.0 gram
Kulhydrat 27.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-04-28 10:13:47
Super nem at lave, smager fantastisk og den er altid populær når man har gæster på besøg. Det eneste problem er den lange ventetid :-)


Mulle  -  2011-08-13 18:39:30
kan man evt. lave den uden fløde? eller erstatte fløden med noget andet? :)


Catherine  -  2010-12-29 10:25:06
Det er sygt godt. Det smager bare som noget himmelsk. Det er let at lave, og det er noget af det bedste dessert man kan lave ;o)