Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hummersuppe

Hummersuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers. 

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet.

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :





Ingredienser:
1 kogt frosset hummer
5 dl.bornholmsk hummersuppe
1 dl.Noilly Prat el. tør martini
 Hummerfond efter behag (touch of taste)
2 dl.fløde
1 tsk.paprika
 salt
 peber
 
 dild el. brøndkarse til pynt
 


Opskrift:

Tø hummeren op og flæk den ved at stikke ned i nakken og skære nedefter. Tag kødet ud af hummerkroppen, knus kløerne og tag kødet ud.
Hæld suppen i en gryde sammen med vermouth og bring den langsomt i kog.Hæld fløde i og smag til med fond, paprika, salt og peber.
Kom hummerstykkerne i og varm dem igennem.
Pynt med dild eller brøndkarse.

VELBEKOMME ;-)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12704 gange,
og udskrevet 166 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kristina  -  2011-12-29 11:59:34
Det smager fantastisk, men det er jo ikke alle der kan få fat i bornholmsk hummersuppe så kan man bruge en anden slags?:)