choko-havrekiks + 5-7 oreo kiks ( uden the white stuff)250 g. choko-havrekiks + 5-7 oreo kiks ( uden the white stuff)
0.5
dl.
sukker0.5 dl. sukker
1
tsk.
kanel1 tsk. kanel
50-55
g.
smeltet smør50-55 g. smeltet smør
Fyld: Fyld:
1
æg1 æg
0.5
dl.
sukker0.5 dl. sukker
citronsaft citronsaft
lidt
over 0.5 dl. piskefløde lidt over 0.5 dl. piskefløde
200
g.
smelteost - naturel200 g. smelteost - naturel
0.5
dl.
hvedemel0.5 dl. hvedemel
12
oreo kiks12 oreo kiks
Opskrift:
BUND
Knus kiksene i en pose med en kagerulle, til en fin ''rasp''
Sukker, kanel og smør kommes i posen.
Mix det godt med hænderne til det får en marcipan-agtigt konsistens. Hvis ikke, skal der mere smør i.
Hæld posens indhold i en bradepande og fordel den til en jævn bund.
FYLD
Pisk alle ingredienserne sammen, knus oreokiksene ''mellemgrove'' og hæld det i fyldet.
Hæld fyldet over bunden.
Tænd ovnen på 175 c og bag kagen i 45 min. til en time.
Sæt kagen i køleskabet efter den er kølet lidt af.
Tips:
Efter nogle dage i køleskabet er den perfekt, men hvem kan vente på det?
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 19822 gange, og udskrevet 158 gange.
Kommentarer
lil - 2012-04-01 13:33:51 brugte en medium bradepande, men en springform kan vel nok også bruges.
Mette - 2012-03-04 21:33:48 kan man bruge en springform?
hvor stor er den bradepande? lille eller en helt stor som passer ind i ovnen?
- 2011-08-03 12:35:33 Den skal i hvert fald ikke bages mere end 45 min! Desuden brugte jeg også dobbelt så meget smør til bunden som der er angivet i opskriften.. smager godt med varm chokoladesovs på :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider