Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk Maison

Hellefisk Maison, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.Røget Hellefisk
100 g.Slikaspargs
400 g.Spinat
4 ½ dl.Piskefløde
10 g.Smør
1 g.Muskatnød
4 stk.Toastbrød
1 stk.Tomat
1 dl.Eddike
4 stk.Æg
2 dl.Vand
 Salt
 peber
 
 


Opskrift:

Røget hellefisk skæres i skiver. Spinaten skylles og blancheres og hakkes groft,derefter sauteres i gryden, indstil at vandet er fordampet. Piskefløde tilsættes og koges jævn. Æggene pocheres i vand og eddike.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (24 stemmer)

Opskriften er vist 11267 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu