Hellefisk Maison

Hellefisk Maison, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Røget Hellefisk
100 g.Slikaspargs
400 g.Spinat
4 ½ dl.Piskefløde
10 g.Smør
1 g.Muskatnød, friskrevet
4 stk.Toastbrød
1 stk.Tomat
1 dl.Eddike
4 stk.Æg
2 dl.Vand
 Salt
 peber
 
 
Opskrift:
Røget hellefisk skæres i skiver. Spinaten skylles og blancheres og hakkes groft, derefter sauteres i gryden, indstil at vandet er fordampet. Piskefløde tilsættes og koges jævn. Æggene pocheres i vand og eddike.





karakterer:
Opskriften er vist 13632 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu