Laksefars

Laksefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegenet

Indsendt af : Hans Mortensen

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.Laks
1 æg
1 spsk.hvedemel
0.5 løg
2 fedhvidløg
0.5 dl.piskefløde
 peber
 
Opskrift:
brug en food processer.
Hak løg og hvidløg fint processeren.
blend laksen til en lind fars i processeren.
Tilsæt alle ingredienser til farsen og rør farsen homogen. Smag til med peber.
Steges i smør på en pande eller bruges som farsering i blæksprutter.





karakterer:
Opskriften er vist 24291 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu