Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksefars

Laksefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegenet

Indsendt af : Hans Mortensen

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.Laks
1 æg
1 spsk.hvedemel
0.5 løg
2 fedhvidløg
0.5 dl.piskefløde
 peber
 


Opskrift:

brug en food processer.
Hak løg og hvidløg fint processeren.
blend laksen til en lind fars i processeren.
Tilsæt alle ingredienser til farsen og rør farsen homogen. Smag til med peber.
Steges i smør på en pande eller bruges som farsering i blæksprutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17325 gange,
og udskrevet 153 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu