soltørede sorte oliven (eller en anden god oliven) 400 g. soltørede sorte oliven (eller en anden god oliven)
0.5
økologisk citron0.5 økologisk citron
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
2
soltørrede tomater2 soltørrede tomater
3
stilke
frisk rosmarin3 stilke frisk rosmarin
Olivenolie Olivenolie
Opskrift:
Olivenerne skylles og udstenes (Istedet for at udstene olivenerne, kan man skære et par snit i olivnerne helt ind til stenen.), citronen deles i otte stykker, hviløget pilles og deles i to stykker og tomaterne deles hver i fire stykker. Bland alle ingredienser i et skoldet sylteglas, og hæld olie på til det dækker.
Tips:
Hvis man godt kan lide oliven, kan det varmt anbefales at invistere i en udstener (under 100 kr.). Så er man fri for sten hvis man vil bruge gode oliven til f.eks. salat og tapanade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(4 stemmer)
Opskriften er vist 6459 gange, og udskrevet 64 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider