Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Langtidsbagte tomater 03

Langtidsbagte tomater 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :





Ingredienser:
2 bk.cherrytomater
4 spsk.oliven olie
2 tsk.frisk timian
1 tsk.rørsukker
1 tsk.salt
1 tsk.groft kværnet peber
 
10 hele sorte peberkorn
5 stilkefrisk timian
1 fedhvidløg
2 dl.olivenolie
 


Opskrift:

Halver tomaterne og og læg dem på en bageplade med bagepapir, med skæresiden opad. Krydder tomaterne med olie, salt, peber, sukker og timian. Bag tomaterne på 100-125 grader, til de er faldet til halv højde og siderne er begyndt at krølle indad (tiden afhænger af størrelse, modenhed, ovnens temperatur m.m., men et bud vil være omkring 1 1/2 time ). Tag tomaterne ud og lad dem køle lidt af.
Kom tomaterne på et lille sylteglas, sammen med peberkorn, hvidløg (behøves ikke at være pillet) og timian. Hæld olivenolie over til det dækker, og stil det på køl.

Tomaterne kan holde ca. 14 dage, og er bedst efter 4-5 dage.

Tips:

Det behøves ikke være cherry tomater der bruges. Andvendes der størrere tomater justeres udskæring/bagetid.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11981 gange,
og udskrevet 239 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe K  -  2012-03-01 15:28:44
Jeg elsker simpelthen disse dejlige tomater. De er bare vildt gode.