Langtidsbagte tomater 03

Langtidsbagte tomater 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 bk.cherrytomater
4 spsk.oliven olie
2 tsk.frisk timian
1 tsk.rørsukker
1 tsk.salt
1 tsk.groftkværnet peber
 
10 Peberkorn, sorte
5 stilkefrisk timian
1 fedhvidløg
2 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Halver tomaterne og og læg dem på en bageplade med bagepapir, med skæresiden opad. Krydder tomaterne med olie, salt, peber, sukker og timian. Bag tomaterne på 100-125 grader, til de er faldet til halv højde og siderne er begyndt at krølle indad (tiden afhænger af størrelse, modenhed, ovnens temperatur m.m., men et bud vil være omkring 1 1/2 time ). Tag tomaterne ud og lad dem køle lidt af.
Kom tomaterne på et lille sylteglas, sammen med peberkorn, hvidløg (behøves ikke at være pillet) og timian. Hæld olivenolie over til det dækker, og stil det på køl.

Tomaterne kan holde ca. 14 dage, og er bedst efter 4-5 dage.

Tips:

Det behøves ikke være cherry tomater der bruges. Andvendes der størrere tomater justeres udskæring/bagetid.


karakterer:
Opskriften er vist 12538 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Grethe K  -  2012-03-01 15:28:44
Jeg elsker simpelthen disse dejlige tomater. De er bare vildt gode.