Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodssuppe IIII

Gulerodssuppe IIII, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers. 

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susan Andersen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.gulerødder
2 røde peberfrugter
2 løg
2-3 fedhvidløg
1.5 cm.frisk ingefær
5 dl.hønsebouillon
2 spsk.balsamicoeddike
1 tsk.chillipulver (eller friskhakket) 1 tsk. honning
 saften af 1/2 citron
1 ds.kokosmælk
 salt
 cremefraiche
 flute
 


Opskrift:

Skræl guldrødderne, skær dem i skiver og peberfrugterne i tern. Pil løg og hvidløg, skræl ingefæren og hak dem groft.
Kom grøntsagerne i en gryde sammen med bouillon og balsamico og kog dem møre.
Tilsæt chilli, honning, citronsaft og kokosmælk og blend suppen.
Giv suppen et opkog, smag til med salt og server med cremefraiche og flute.

VELBEKOMME ;-)

Tips:

Suppen kan sagtens bruges som forret også.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7565 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-11-18 13:46:27
Også god uden chili, honning, citron og balsamicoeddike