Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gulerodssuppe IIII

Gulerodssuppe IIII, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susan Andersen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.gulerødder
2 røde peberfrugter
2 løg
2-3 fedhvidløg
1.5 cm.frisk ingefær
5 dl.hønsebouillon
2 spsk.balsamicoeddike
1 tsk.chillipulver (eller friskhakket) 1 tsk. honning
 saften af 1/2 citron
1 ds.kokosmælk
 salt
 cremefraiche
 flute
 
Opskrift:
Skræl guldrødderne, skær dem i skiver og peberfrugterne i tern. Pil løg og hvidløg, skræl ingefæren og hak dem groft.
Kom grøntsagerne i en gryde sammen med bouillon og balsamico og kog dem møre.
Tilsæt chilli, honning, citronsaft og kokosmælk og blend suppen.
Giv suppen et opkog, smag til med salt og server med cremefraiche og flute.

VELBEKOMME ;-)

Tips:

Suppen kan sagtens bruges som forret også.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7933 gange,
og udskrevet 166 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-11-18 13:46:27
Også god uden chili, honning, citron og balsamicoeddike