Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeragout for hvidløgselskeren

Lammeragout for hvidløgselskeren, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5oo g.lammebov i store terninger
100 g.marinerede hvidløg
1 stortløg
200 g.squash
250 g.champingnons
2 spsk.olie
 salt
 peber
50 g.hvedemel
25 g.smør


Tilbehør:
flute eller løse ris.
Opskrift:

Vend lammekødet i melet og brun det godt i olie på en pande. Krydder med salt og peber. Kom kødet i en gryde. Tilsæt det hakkede løg og vand, så det dækker. Lad dette simre under låg i 45 min.

Rens champignonerne og halvér de største. Skær squash i skiver og lad hvidløgene dryppe af. Rist alle ingredienserne i halvdelen af smørret på en pande.

Hæld dette i lammeragouten og lad det koge med de sidste 5 min. Skum ragouten for evt. urenheder og tilsæt resten af smørret. Smag den til med salt og peber.

Tips:

de marinerede hvidløg kan skiftes ud med forårsløg eller nye løg skåret i kvarte




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5951 gange,
og udskrevet 126 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu