Kammusling, radise, agurk og skum

Kammusling, radise, agurk og skum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : emil H.M

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kammuslinger
1 radise skåret i tynde skiver
1 agurk
 blomkål kun et lille bundt
3 dl.fløde
 salt
 små dildkviste
 
Opskrift:
skær radisen i tynde skiver.
skær agurken til små kugler.
kog blomkålen mør og purer den med en stavblender.
tilsæt salt.
skummen skummes op inden servering.
rist muslingerne i 2 min på den ene side og 1 på den anden side.
anret på 4 tallerkner med musling pureen over og med 3 agurkekugler rundt i kanten.
slut af med at pynte med radisen og små dildkviste.

Tips:

husk at købe danske råvarer da vi i danmark producere friske og dejlige produkter. juni-august.





karakterer:
Opskriften er vist 11574 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-12-18 11:39:40
Hvad er SKUMMEN . Ingen forstår, hvad det går ud på??????????????????????????????????????????????????????????????????

  -   2011-05-24 22:10:13
Efter omkring et halvt år med denne opskrift er jeg overrasket over alle de visninger!! er der nogle som har prøvet at lave min forret??