Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kammusling, radise, agurk og skum

Kammusling, radise, agurk og skum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : emil H.M

Indsendt :





Ingredienser:
4 kammuslinger
1 radise skåret i tynde skiver
1 agurk
 blomkål kun et lille bundt
3 dl.fløde
 salt
 små dildkviste
 


Opskrift:

skær radisen i tynde skiver.
skær agurken til små kugler.
kog blomkålen mør og purer den med en stavblender.
tilsær salt.
skummen skummes op inden servering.
rist muslingerne i 2 min på den ene side og 1 på den anden side.
anret på 4 terllerkener med musling pureen over og med 3 agurkekugler rundt i kanten.
slut af med at pynte med radisen og små dildkviste..

Tips:

husk at købe danske råvarer da vi i danmark producere friske og dejlige produkter. juni-august.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8725 gange,
og udskrevet 65 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Erik andersen  -  2018-12-18 11:39:40
Hvad er SKUMMEN . Ingen forstår, hvad det går ud på??????????????????????????????????????????????????????????????????


  -  2011-05-24 22:10:13
Efter omkring et halvt år med denne opskrift er jeg overrasket over alle de visninger!! er der nogle som har prøvet at lave min forret??