Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyben/ribs marmelade

Hyben/ribs marmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 ikke person

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : NEJ

Indsendt af : [email protected]

Indsendt :




Ingredienser:
400 g.tørrede økologiske
1.5 l.koldt vand
1 l.ribssaft
1-1.5 kg.sukker
 Marmelit
 


Opskrift:

400 g. tørrede økologiske hybenskaller.
opblødes i 1½ liter koldt vand i 1 døgn.
Tilsæt 1 liter ribssaft, koges op 10 minutter.
Tilsæt 1 - 1½ kg. sukker (efter smag).
Koger ca. 10 minutter.
Tilsæt Marmelit efter forskrift på posen.
Kommes i glas opbevares på køl.
Altså bare en supergod opskrift :-)))



Tips:

Det kan bare ikke betale sig at opstøve hyben/ rengøre dem osv..., når man kan få dem fra en økologisk butik tørrede/ rensende.. lige til brug!!!!! De tørrede hyben er bare super til marmeladen :-))




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4739 gange,
og udskrevet 49 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu