Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Basilikum-Pasta

Basilikum-Pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er IKKE fryseegnet

Indsendt af : Amalie & Astrid

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.skruepasta
 Fedtstof (evt. olivenolie eller Becel)
2 håndfulde basilikum (frossen eller frisk)
1 håndfuld persille (frossen eller frisk)
4 store kogte kartofler (økologiske)
 Urtesalt efter behov
 


Opskrift:

1. sæt pastaen i kog med salt
2. skær kartoflerne ud i små tern, og steg dem derefter i fedtstoffet og salt
3. når pastaen har kogt færdig, hældes vandet self ud
4. hæld pastaen og urterne (basilikum og persille) ned i gryden med kartofler og steg til du synes det er nok
5. velbekomme! enjoy...




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)

Opskriften er vist 8422 gange,
og udskrevet 66 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

os  -  2010-12-30 11:26:16
man kan også komme hvidløg & løg i...


Søren  -  2010-11-14 12:29:23
Den er super god.. Jeg gav nogle til min mor og hun elsker dem!