Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krølle-Bølle Sild

Krølle-Bølle Sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-10 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Jørgen M. Andersen

Indsendt :





Ingredienser:
8-10 udvandede saltsild
 rugmel
2 løg
8 skiver syltede rødbeder
 smør til stegning
 
 Krølle-Bølle sennep:
2 ps.fiskesennepsmel
6 spsk.vand
6 spsk.eddike
4-5 spsk.brun farin
1 tsk.salt
 


Opskrift:

De udvandede sild vendes i rugmelet og steges i smør. Lægges i et fad.

Løgene skrælles og skæres i skiver som steges bløde i smør. Drys under stegningen med lidt groft salt. De bløde løg lægges ovenpå sildene.
Sildene kan udmærket tilberedes dagen før, men skal serveres lune. Sættes da i ovnen på 100 grader i et kvarters tid.

Rødbederne skæres i små tern og hældes i en skål.

Krølle-Bølle sennep:

Hæld fiskesennepsmel i en skål og tilsæt vandet lidt efter lidt. Når det har en passende konsistens tilsættes eddiken og smages til med farin og salt.
Sennepen skal være sød .

De lune saltstegte sild serveres med rødbeder, rugbrød og sennep.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5195 gange,
og udskrevet 51 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu