Snickers

Snickers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

SlikRet : Slik - Diverse slik

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Chriss

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.plus 2 spsk. vand
0.25 dl.Sirup, lys
2 spsk.smør
1 tsk.vaniljeekstrakt
2 spsk.jordnøddesmør
3 dl.flormelis
35 lyse karameller
1 dl.saltede peanuts
2 posermælkechokolade flager
 
Opskrift:
Med mikser på høj hastighed, kombinere 1 spiseskefuld vand, sirup, smør, vanilje og jordnøddesmør, indtil cremet. Tilsæt langsomt flormelis.

Når blandingen har konsistens som dej, skal du fjerne det fra skålen med hænderne, og tryk den ind i en let smurt 24 x 24 fad. Sæt i køleskab.

Smelt karameller i en lille gryde med 2 spsk. vand over svag varme.

Når karamellerne er smeltet, bland jordnødder i. Hæld blandingen over den kølede nougat i fadet. Lad dette køle i køleskab.

Når de kølede blandingen er fast, smelt chokoladen over lav varme i et vand bad eller i en mikrobølgeovn, der er på højeste varme i 2 minutter. Rør halvvejs gennem tilberedningstiden.

Når blandingen i fadet er størknet, skær dem i 10 x 2.5 cm stykker

Set hvert stykke på en gaffel og dyp i smeltet chokolade. Tryk på gaflen mod siden af skålen eller gryde for at banke det overskydende chokolade af. Placer derefter stykkerne på bagepapir til afkøling ved stuetemperatur. Det kan tage flere timer, men barerne vil sætte sig bedst på denne måde. Du kan fremskynde processen ved at placere stænger i køleskabet i 30 minutter.

Giver omkring 24 barer.





karakterer:
Opskriften er vist 7054 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu