Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Snickers

Snickers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

SlikRet : Slik - Diverse slik

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Chriss

Indsendt :





Ingredienser:
1 spsk.plus 2 spsk. vand
0.25 dl.lys sirup
2 spsk.smør
1 tsk.vanilje ekstrakt
2 spsk.jordnøddesmør
3 dl.flormelis
35 lyse karameller
1 dl.saltede peanuts
2 posermælkechokolade flager
 


Opskrift:

Med mikser på høj hastighed, kombinere 1 spiseskefuld vand, sirup, smør, vanilje og jordnøddesmør, indtil cremet. Tilsæt langsomt flormelis.

Når blandingen har konsistens som dej, skal du fjerne det fra skålen med hænderne, og tryk den ind i en let smurt 24 x 24 fad. Sæt i køleskab.

Smelt karameller i en lille gryde med 2 spsk. vand over svag varme.

Når karamellerne er smeltet, bland jordnødder i. Hæld blandingen over den kølede nougat i fadet. Lad dette køle i køleskab.

Når de kølede blandingen er fast, smelt chokoladen over lav varme i et vand bad eller i en mikrobølgeovn, der er på højeste varme i 2 minutter. Rør halvvejs gennem tilberedningstiden.

Når blandingen i fadet er størknet, skær dem i 10 x 2.5 cm stykker

Set hvert stykke på en gaffel og dyp i smeltet chokolade. Tryk på gaflen mod siden af skålen eller gryde for at banke det overskydende chokolade af. Placer derefter stykkerne på bagepapir til afkøling ved stuetemperatur. Det kan tage flere timer, men barerne vil sætte sig bedst på denne måde. Du kan fremskynde processen ved at placere stænger i køleskabet i 30 minutter.

Giver omkring 24 barer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5713 gange,
og udskrevet 47 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu