Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbærparfait med 100% hinbærsmag

Hindbærparfait med 100% hinbærsmag , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : 321balder

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.hindbær (kan godt være frosne)
50 g.sukker
1 stang vanilje
6 æggeblommer (pasteruriserde)
100 g.rørsukker
5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

1: blend hinbær med sukker til en glat pure, brug en stavblender eller en foodprocessor/almindelig blender.
2: pkacer en sigte over en skål, og hæld hindbærpureen i sigten. Pør rundt i pureen løber en øse i bunden af sigten, så pureen løber lige så stille igennem hullerne, mens de små hindbærkerner sigtes fra.
3: når det begynder at gå lidt langaomt med at få pureen igennem sigten, vender du øsen om og skraber lidt med den swn i beunswn af sigten, så sker der noget igen. Vend igen øsen og gør det samme som får. læg dog ikke for mange kræfter i, så ender det bare med, at de små kerner bliver presset igennem sigten i stedet for at blive siet fra.
4: flæk vaniljestangen, og skrab korene ud. pisk æggeblommer rørskukker og vaniljekron frundigt sammmen til et florlet og næsten hvidt skum. pisk fløde til blødt flødeskum i en anden skål. vend æggeskun og flødeskum lidt sammen men ikke helt. Tilsæt hindbærpureen, og vand det hele grundigt, men forsigtigt sammen.
5: fordel ismassen i fryseegnede forme/beholdere. dæk formene til med husholdningsfilm eller alufoile, og stil dem i fryseren. isen skal fryse i mindst 6 timer.

Tips:

tips: tag isen ud af fryseren, ca 15 minuttér før den skal kugles op og serveres. så får den en tilpas blød konsistens.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5240 gange,
og udskrevet 52 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu