Smør (Til at smøre formen) Smør (Til at smøre formen)
Yoghurt eller mælk Yoghurt eller mælk
Opskrift:
Bland hvedemel grahamsmel og salt.
Opløs gæren i det kolde vand.
Rør gærblandingen i melblandingen lidt efter lidt, til du har fået en let klistret dej. Lad dejen hæve. Smør en form (Jeg plejer at brugen en sandkageform) og drys en anelse grahamsmel i bunden. Hæld dejen over i formen og pensel det med yoghurt eller mælk. Bag først brødet ved 180 grader i ovnen, vend det derefter om og lad det bage i 10-20 min. Hvis brødet ikke er bagt nok f.eks. i midten, så lad det bage lidt mere.
Tips:
Lav dejen om aftenen (det tager kun 15 min.) og lad det hæve om natten. Bag brødet næste morgen.
God appetit!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10779 gange, og udskrevet 131 gange.
Kommentarer
Anne - 2012-10-14 10:58:53 Det er virkelig lækkert, og så er det dejlig nemt at lave når man har lyst til brød om morgenen :-) Kan virkelig anbefales
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider