Røget hellefisk og røget laks med feldsalat

Røget hellefisk og røget laks med feldsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.røget hellefisk i skiver
500 g.røget laks i skiver
3 håndfulde skyllet feldsalat
6-8 kogte kartofler i skiver
8-10 grønne asparges
150 g.røget bacon i tern
 
 Dressing:
1 lillefennikel
1 hårdkogt æg
1 fedhvidløg
1.5 dl.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fenniklen koges mør i ca. 15-20 min. Den afkøles og blendes sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Smages til med salt og peber. Røget hellefisk og røget laks anrettes på et fad, i hver side. Salaten lægges i midten sammen med de andre ingredienser. Bacon drysses over til sidst.

Serveres med dressingen og groft flute.





karakterer:
Opskriften er vist 12680 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu