Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget hellefisk og røget laks med feldsalat

Røget hellefisk og røget laks med feldsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.røget hellefisk i skiver
500 g.røget laks i skiver
3 håndfulde skyllet feldsalat
6-8 kogte kartofler i skiver
8-10 grønne asparges
150 g.røget bacon i tern
 
 Dressing:
1 lillefennikel
1 hårdkogt æg
1 fedhvidløg
1 1/2 dl.olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Fenniklen koges mør i ca. 15-20 min. Den afkøles og blendes sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Smages til med salt og peber. Røget hellefisk og røget laks anrettes på et fad, i hver side. Salaten lægges i midten sammen med de andre ingredienser. Bacon drysses over til sidst.

Serveres med dressingen og groft flute.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10491 gange,
og udskrevet 161 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu