Røget hellefisk og røget laks med feldsalat
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fenniklen koges mør i ca. 15-20 min. Den afkøles og blendes sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Smages til med salt og peber. Røget hellefisk og røget laks anrettes på et fad, i hver side. Salaten lægges i midten sammen med de andre ingredienser. Bacon drysses over til sidst.
Serveres med dressingen og groft flute. |
|
Opskriften er vist 12680 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne