Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget hellefisk med urtebouillon

Røget hellefisk med urtebouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
12 skiverrøget hellefisk
2 gulerødder
2 porrer
1/2 selleri
4 dl.hønsebouillon
100 g.smør
 salt
 peber
2 spsk.hakkede krydderurter (persille, purløg og dild)
 
Opskrift:
Grøntsagerne skrælles, skylles og hakkes meget fint. Bouillonen koges ned med 75 g smør, til den er jævn. Grøntsagerne kommes i, og saucen piskes med resten af smørret. Smages til med salt og peber. Hellefiskskiverne anrettes på tallerkner eller fad. Saucen hældes over, og retten pyntes med hakkede krydderurter.

Serveres med brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7659 gange,
og udskrevet 106 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu