Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Verdens bedste kanelsnegle

Verdens bedste kanelsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke til frys

Indsendt af : Kage bageren

Indsendt :





Ingredienser:
 Gærdej:
3 dl.sødmælk
50 g.gær
4 store æg
1 vaniljestang
1 spsk.stødt kanel
1 spsk.stødt kardemomme
1 spsk.stødt ingefær (kan undlades)
100 g.rørsukker
0.5 spsk.groft salt
200 g.blødt smør
 Passende mængde hvedemel (det er umuligt at fastsætte den præcise mængde, da mel typer er forskellige. Dejen skal være glat og smidig, aldrig tør og knoldet).
 
 Remonce:
250 g.blødt smør
200 g.rørsukker
2 spsk.stødt kanel
 
2 æggeblommer til pensling
 neutral olie til at fedte formene med
 


Opskrift:

Gærdej:
Gæren smuldres i en stor skål & blandes med æg, vanilje, kanel, kardemomme, ingefær og rørsukker.
Lun sødmælken & bland den sammen med salt. Bland lidt mel med og tilsæt smørret. Tilsæt mere mel og ælt det hele til en glat og smidig dej. Ælt dejen op til en stor kugle, der lægges i mel på bordet.
Når dejen har hvilet ca. 15 minutter, udrulles den i et kvadrat på ca. 50 X 40 cm. Når du ruller dejen ud, skal du sørge for at begrænse mængden af mel. Børst også overflødigt mel væk fra dejen, når du er færdig med udrulningen.
Remoncen:
Rør smørret godt med rørsukker og stødt kanel. Man kan eventuelt piske med en håndmikser. Stryg remoncen ud over hele dejen med en palet og rul dejen sammen som en roulade på den smalle led.

Smør lave aluminiumsforme ca. 6 cm. i diameter, med neutral olie. Skær rouladen i 1½ cm. tykke skiver.

Læg dem straks i de smurte forme. Sneglene skal nu hæve på en bageplade et dejligt lunt sted, til de er hævet til næsten dobbelt størrelse - det tager minimum 35 minutter, afhængigt af rummets temperatur.

De pensles med sammenpiskede æggeblommer. Bages ved 185 grader, til de er let gyldne, ca. 15 - 18 minutter.

Tips:

De er også super lækere i mikro dagen efter, smager nybagt :)




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10505 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu