Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Isrede med appelsin creme

Isrede med appelsin creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : jacobsn

Indsendt :





Ingredienser:
5 dl.vanillieis
1 chokoladelagkagebund evt. købt
75 g.sukker
50 g.mandler
2 dl.appelsinsaft
1 spsk.citronsaft
2 spsk.cremepulver
3 spsk.sukker
1 æggeblomme
 


Opskrift:

vi starter med mandel nougatini. først smelter du de 75g sukker til det er brun karamel. imens rister du mandlerne på en pande til de har fået lidt farve. når sukkeren er smeltet og mandlerne let brune hælder du dem over til sukkeret. bare et øje blik så sukkeret ikke brænder på. så hælder du massen over på et stykke bagepapir til det er stuetemperetuer.

nu kan du gå i gang med cremen.
du blander appelsinsaft, citronsaft, det sidte sukker,cremepulver og æggeblommen sammen. varmen det stille op til koge punktet under pisk. lad det så køle af til det er stuetemperatuer.

anretning: mandel nuogatinien som nu er stuetemperatuer skal groft hakkes med en brødkniv. smid stykkerne i en plastikpose og bind en knude. kør nu nougatinien med en kagerulle til det er småstykker. nu tager du din lagkage bund og trykker den ud i stykker på 7-8 cm. smør nu bunden med et tyndt lag appelsin creme. (den kan godt suge lidt). lig så et tyndt lag mandel nuogatini. lav så en kugle af isen oven på og over hæld med appelsincreme

Tips:

når du stikker din lagkag bund ud og du ikke har et udstikker sæt så kan alting med en skarp kant bruges.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3091 gange,
og udskrevet 34 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu