Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stegt blodpølse

Stegt blodpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Blodpølse i naturtarm
 Smør
 
Opskrift:
Blodpølsen skæres i ca. 1 cm. Tykke skiver, naturtarmen skal blive på. Steges let i smør på pande.

Serveres med sirup, kanelsukker og æblemos.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (43 stemmer)

Opskriften er vist 21055 gange,
og udskrevet 67 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu