Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt blodpølse

Stegt blodpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Blodpølse i naturtarm
 Smør
 


Opskrift:

Blodpølsen skæres i ca. 1 cm. Tykke skiver, naturtarmen skal blive på. Steges let i smør på pande.

Serveres med sirup, kanelsukker og æblemos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (40 stemmer)

Opskriften er vist 18274 gange,
og udskrevet 48 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu