Stegt blodpølse

Stegt blodpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Blodpølse i naturtarm
 Smør
 
Opskrift:
Blodpølsen skæres i ca. 1 cm. Tykke skiver, naturtarmen skal blive på. Steges let i smør på pande.

Serveres med sirup, kanelsukker og æblemos.


karakterer:
Opskriften er vist 24066 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (44 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Finn Andersen   -  2020-12-23 16:51:06
Kan blodpølsen fryses