Syltede granskud
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt af : Tina Indsendt : |
|
|
Eddike, vand og sukker opløses. Granskuddene hældes i. Simre i 10-15 min.
Hældes på atamonskyllet glas og opbevares i køleskab. Kan holde sig i køleskab i 3 mdr. Serveres til alt stegt kød, hvor surt normalt serveres til. |
|
Opskriften er vist 8169 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Chang - 2019-10-28 18:55:38 Hvilken type gran skal det være. Rødgran eller nordmannsgran eller sitkagran. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne