røget hellefisk, skiveskåret200 g. røget hellefisk, skiveskåret
175
g.
luksus rejer175 g. luksus rejer
75
g.
flødeost75 g. flødeost
1
tsk.
citronsaft1 tsk. citronsaft
1
citron1 citron
2-3
små
salatblade2-3 små salatblade
2
tomater skåret i små trekanter2 tomater skåret i små trekanter
frisk dild frisk dild
salt salt
peber peber
Opskrift:
Udvælg 40 flotte rejer. Blend de resterende rejer med flødeost og citronsaft. Krydres med salt og peber og stilles køligt. Placer små salatblade på en tallerken for at danne kronbladene til en blomst. Skær tomater og citroner i små trekanter og læg dem skiftevis imellem salatbladene i kanten af tallerknen.
Anret røget hellefisk over salaten og læg 8-10 rejer i en bunke i midten af hellefisken. Læg 2 rejer og tomatsnitter oven på. Pynt med frisk dild.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9388 gange, og udskrevet 234 gange.
Kommentarer
arnerohde - 0000-00-00 00:00:00 Der mangler noget. Hvor bruges de blendede rejer/flødeost ???
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider