Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mini-Scones

Mini-Scones, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20-25 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : bellabelsen

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver med top
2 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
80 g.smør
1 æg
1 store spsk. cremefraiche
 evt.75 g. rosiner eller 50 g. hakket chokolade
 
 Pensling:
 æg
 


Opskrift:

1. Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål.

2. Skær smøret i små stykker, og kom de i melblandingen. Smuldr det med fingrene så det ligner revet ost.

3. Slå ægget ud i e lille skål, og pisk det sammen med en gaffel. Kom det sammenpiskede æg og cremefraichen over i skålen med melet, og bland det. Ælt dejen sammen.Ælt evt. rosiner eller chokolade i. Dejen skal være let og blød, og må ikke være for klistret.

5. Drys mel på bordet. Rul dejen til entykkelse på ca. 2 cm med en kagerulle.

6. Stik dejen ud med et glas med en diameter på 5-6 cm. Læg ciklerne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. ( Man skal ikke pensle dem for meget da de bliver tørre af det)

7. Sæt bagepladen i midteen at ovnen og bag scones'ene i 7-10 min. ved 225 grades varme til de er gyldne.






Tips:

Dejlige små Scones, der er rigtig gode til en hyggestund ;)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4622 gange,
og udskrevet 64 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-08-02 14:55:30
rigtig gode!


  -  2010-07-28 10:24:00
Man kan komme mere sukker i hvis man ønsker scones'ene mere søde i smagen ;)