Gazpacho 04

Gazpacho 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mark

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 store modne tomater
0.5 agurk
1 peberfrugt rød eller grøn
1 stort løg
2-3 fedhvidløg
7.5 dl.hvidvin
 salt
 peber eller paprika
1 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Alle grøntsager blendes fint og vinen hældes i. Suppen smages til med salt og peber/paprika og stilles i køleskabet i mindst 3 timer. Gazpacho'en røres til sidst op med olivenolien og serveres kold, eventuelt med hvidløgsflute.

Tips:

Det er en herlig og meget sund gazpacho - perfekt egnet til en varm sommeraften. Er der noget til overs kan den sagtens holde sig et par dage i køleskab. Drik den same hvidvin til som du bruger til suppen. Hvis du ikke har nok tomater kan du bruge en dåse flåede som supplement. Det gør ingenting hvis grøntsagerne er blevet kedelige at se på, blenderen klarer det lille problem.





karakterer:
Opskriften er vist 9463 gange,
og udskrevet 203 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu