Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gazpacho 04

Gazpacho 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mark

Indsendt :




Ingredienser:
12 store modne tomater
0.5 agurk
1 peberfrugt rød eller grøn
1 stort løg
2-3 fedhvidløg
7.5 dl.hvidvin
 salt
 peber eller paprika
1 spsk.olivenolie
 


Opskrift:

Alle grøntsager blendes fint og vinen hældes i. Suppen smages til med salt & peber/paprika og stilles i køleskabet i mindst 3 timer. Gazpacho'en røres til sidst op med olivenolien og serveres kold, eventuelt med hvidløgsflute.

Tips:

Det er en herlig og meget sund gazpacho - perfekt egnet til en varm sommeraften. Er der noget til overs kan den sagtens holde sig et par dage i køleskab. Drik den same hvidvin til som du bruger til suppen. Hvis du ikke har nok tomater kan du bruge en dåse flåede som supplement. Det gør ingenting hvis grøntsagerne er blevet kedelige at se på, blenderen klarer det lille problem.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8664 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu