Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mamas italienske madbrød

Mamas italienske madbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Jeanette

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
3 dl.vand
1.5 spsk.sukker
1 spsk.salt
2 æg
2 spsk.olivenolie
500 g.hvedemel
200 g.durummel
 
 Fyld:
125 g.revet ost
1 håndfuld hakkede krydderurter
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Gær opløses i vandet. Sukker og olie røres heri. Dernæst æg. Halvdelen af melet i. Når det er rørt ud kan saltet kommes i og derefter resten af melet. Når dejen er æltet godt stilles det til hævning under et klæde i ca 30 min.
Dejen slåes ned, og deles i 3 lige store dele. 1. del æltes med osten. 2. del æltes med skinke. 3. del æltes med krydderurterne.
Kom ikke det hele i på en gang, så bliver det svært at ælte ind - tag lidt af gangen.
Rul de 3 klumper dej ud til pølser der er ca ½ gang længere end badepladen, og flet dem. Buk enderne ind under og lad hæve i yderligere 30 min.
Pensles med æg og drysses med sesam. Bages ved 180 grader i ca 25 min, eller til det er gyldent.

Tips:

Som revet os bruger jeg Arlas Tex Mex chili mozzarella og rød cheddar Som krydderurter bruger jeg frisk koriander, basilikum, persille, purløg og de grønne ender fra forårsløgene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 12652 gange,
og udskrevet 255 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gitte  -  2012-08-24 16:58:22
Super velsmagende madbrød og meget flot samtidig , dertil kommer at det er nemt at lave :-)

Jeanette  -  2010-08-02 14:18:39
Kan se jeg har glemt at skrive at jeg bruger ca 100 g. skinkestrimler...

Jeanette  -  2010-07-25 19:54:37
Lækkert lækkert brød som smager fantastisk til rigtig mange ting. Hvis man synes det bliver for voldsomt, kan man dele de 3 boller i 2 og lave 2 mindre brød.