Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chris Macdonals chokoladekage

Chris Macdonals chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Rosen

Indsendt :





Ingredienser:
 Kagedejen:
2 pladermørk chokolade af 70/80% ca 125 gram
150 g.smør
125 g.sukker
2 tsk.vaniliesukker
 
 Chokoladeglasur:
1 dl.fløde
1 pladelys chokolade á 125 gram
 


Opskrift:

Smør en lille bradepande med magarine. (eller en anden form). Bræk chokoladen i stykker og smelt det ved svag varme, sammen med smøret. Rør kraftigt, til chokoladen og smøret bliver til en jævn masse. Afkøl det derefter til stuetemperatur. Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggeblommerne og halvdelen af sukkeret og vaniliesukkeret, til en lys og tyk æggesnaps. Pisk æggehviderne og resten af sukkeret sammen til en marengesmasse. Rør chokolademassen, æggesnapsen og marengesmassen sammen. Put dejen i formen/bradepanden og bag den på nederste rille i ovnen i 50-60 minutter ved 160 grader. Mens kagen afkøler laves chokoladeglasuren.
Bring fløden i kog under omrøring og tilsæt chokoladen i små stykker. Rør massen sammen og hæld forsigtigt glasuren på kagen og glat ud. Put kagen på køl så glasuren størkner lidt.
Færdig :)

Tips:

Kagen er også supergod sammen med en masse frugter i stykker. (Frugtsalat) :)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4682 gange,
og udskrevet 45 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2010-11-10 08:41:53
Mon ikke der er glemt hvor mange æg der skal i??