røget hellefisk, skiveskåret350 g. røget hellefisk, skiveskåret
125
g.
hellefiskfilet125 g. hellefiskfilet
1 1/2
dl.
piskefløde1 1/2 dl. piskefløde
2
æggehvider2 æggehvider
salt salt
friskmalet hvid peber friskmalet hvid peber
sukkerærter sukkerærter
friske dildkviste friske dildkviste
Dildsauce: Dildsauce:
3
dl.
fiskesuppe3 dl. fiskesuppe
1 1/2
dl.
piskefløde 1 1/2 dl. piskefløde
1-2
spsk.
friskhakket dild1-2 spsk. friskhakket dild
50
g.
smør50 g. smør
15
g.
hvedemel15 g. hvedemel
salt salt
peber peber
Opskrift:
Blend 125 g røget hellefisk, hellefiskfilet og æggehvider. Bland fløde i. Krydres med salt og peber. Beklæd portionsforme med de resterende røgede hellefiskskiver og fyld fiskeblandingen i. Bages i vandbad i ca. 25 min. ved 170 grader.
Sauce:
Fiskesuppe og flødeskum bringes i kog på en pande. Skrù ned for varmen. Jævn med en smørbolle (smør, hvedemel) og lad det simre i nogle få minutter. Tilsæt hakket dild og smag til.
Vend portionsformene ud på tallerkner, hæld saucen uden om og arranger sukkerærterne i stjernemønster.
Pynt med friske dildkviste.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8580 gange, og udskrevet 79 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider