Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stockholmskager

Stockholmskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 50 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : karinahs

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.margarine
0.75 dl.sukker
1 æggeblomme
3 tsk.vanillesukker
3.5 dl.hvedemel
 
 Hindbærmarmelade
 
2-3 dl.hasselnødder, finthakkede (brug f.eks. persillehakkeren eller en minihakker)
 
 Hvid glasur
 


Opskrift:

Rør margarine, sukker, vanillesukker og mel sammen. Tilsæt æggeblommen. Rør dejen til den er smidig.

Form dejen til tre-fire ruller, ca. 2,5-3 cm. i diameter. Rul dem i de finthakkede hasselnødder. Læg dem på et fladt underlag - f.eks. et skærebræt - og dæk dem med film. Lad dem hvile en time i køleskab.

Skær stængerne i ca. 1 cm. tykke skiver og læg dem på plader med bagepapir. Lav en fordybning i midten af hver kage og kom hindbærsyltetøj i. (Det nemmeste er at bruge et kræmmerhus eller at klippe hjørnet af en plastpose.)

Bag kagerne midt i ovnen ved 180 grader til de er lyst gyldne, ca. 14 min.

Når kagerne er helt kolde, pyntes de med hvid glasur.

De smager lidt som små hindbærsnitter.

TIP: Kagerne er fryseegnet uden glasur.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4495 gange,
og udskrevet 60 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Zarah  -  2011-01-30 15:54:04
Smager rigtig godt, man behøver ikke putte glasur på, men hvis man gør smager de bedre