Forundringsgrød

Forundringsgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
65 kvinthvedemel
5 potterlet skummet mælk
8 æggehvider
 hakket mandler
 Vanilje
 evt.appelsinskal
 
Opskrift:
melet udrøres i noget af mælken, resten af mælken bringes i kog, jævningen røres i kogende mælk, der kun lige skal op og koge.

Lige før servering, tilsættes de stift piskede æggehvider, sammen med mandler, vanilje og evt. appelsin skal. serveres, med sukker og øl eller saft.

dagen efter spises den kold med rød sovs.





karakterer:
Opskriften er vist 8079 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu