Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Makronbund til Rubensteiner kage

Makronbund til Rubensteiner kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Bund

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
125 g.rå marcipan
75 g.flormelis
0.25 tsk.hjortetaksalt
2 æggehvider
 


Opskrift:

Riv marcipanen på den fine del af rivejernet. Bland flormelis og hjortetaksalt godt og sigt det i marcipanen. Pisk æggehviderne til en ganske let skum (ikke stift). Rør marcipanblandingen sammen med æggehviderne til makrondejen.

Fyld den i en springform på ca. 25,5 cm belagt med bagepapir.

Bag bunden ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 min., til den er gylden og sprød. Lad ovndøren stå ganske lidt på klem de sidste 5 min. Køl af på en rist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6547 gange,
og udskrevet 46 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu