Makronbund til Rubensteiner kage

Makronbund til Rubensteiner kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Bund

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.ren rå marcipan
75 g.flormelis
0.25 tsk.hjortetaksalt
2 æggehvider
 
Opskrift:
Riv marcipanen på den fine del af rivejernet. Bland flormelis og hjortetaksalt godt og sigt det i marcipanen. Pisk æggehviderne til en ganske let skum (ikke stift). Rør marcipanblandingen sammen med æggehviderne til makrondejen.

Fyld den i en springform på ca. 25,5 cm belagt med bagepapir.

Bag bunden ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 min., til den er gylden og sprød. Lad ovndøren stå ganske lidt på klem de sidste 5 min. Køl af på en rist.





karakterer:
Opskriften er vist 8770 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu