Champignon og løg svitses i en gryde. Pikant-ost tilsættes og smeltes med. Butterdejspladerne lægges ovenpå hinanden og udrulles i ca. 25 x 35 cm. Fyldet fordeles på midten. Hellefisken skæres i tern eller strimler og lægges ovenpå fyldet. Enderne bukkes ind, og de lange sider skæres i strimler på skrå. Strimlerne lægges over hinanden (skiftevis højre og venstre). Pensles med æg. Bages i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.
Serveres med salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.2
(8 stemmer)
Opskriften er vist 12555 gange, og udskrevet 324 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider