Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget hellefisk i butterdejsstang

Røget hellefisk i butterdejsstang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
425 g.frossen butterdej
100 g.røget hellefisk
200 g.champignon, i skiver
1 finthakket løg
200 g.Pikant-ost
 
Opskrift:
Champignon og løg svitses i en gryde. Pikant-ost tilsættes og smeltes med. Butterdejspladerne lægges ovenpå hinanden og udrulles i ca. 25 x 35 cm. Fyldet fordeles på midten. Hellefisken skæres i tern eller strimler og lægges ovenpå fyldet. Enderne bukkes ind, og de lange sider skæres i strimler på skrå. Strimlerne lægges over hinanden (skiftevis højre og venstre). Pensles med æg. Bages i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.

Serveres med salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 12258 gange,
og udskrevet 314 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu