Omvendt ananas kage

Omvendt ananas kage , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
3 æg
250 g.sukker
250 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
1.5 dl.mælk
75 g.smeltet margarine
1 ds.Ananasringe
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes hvidt og skummende.
Bland mel med bagepulver og kom det i dejen sammen med mælken.
Tilsidst røres margarinen forsigtigt i.
Smør en bradepande (20 x 30) med smør og drys med sukker.
Tør ananas skiverne i et viskestykke og læg dem i bradepanden.
Hæld dejen over.
Bag kagen ved 180 grader i ca 30 minutter. Vendes ud på et fad så ananas skiverne vender opad.
Serveres med creme fraiche eller flødeskum til.


karakterer:
Opskriften er vist 8698 gange,
og udskrevet 125 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu