Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Omvendt ananas kage

Omvendt ananas kage , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 æg
250 g.sukker
250 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
1.5 dl.mælk
75 g.smeltet margarine
1 ds.ananas i skiver
 


Opskrift:

Æg og sukker piskes hvidt og skummende.
Bland mel med bagepulver og kom det i dejen sammen med mælken.
Tilsidst røres margarinen forsigtigt i.
Smør en bradepande (20 x 30) med smør og drys med sukker.
Tør ananas skiverne i et viskestykke og læg dem i bradepanden.
Hæld dejen over.
Bag kagen ved 180 grader i ca 30 minutter. Vendes ud på et fad så ananas skiverne vender opad.
Serveres med creme fraiche eller flødeskum til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7115 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu