Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinat-ris

Spinat-ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
½ dl.olivenolie
3 dl.basmatiris
6 dl.urteafkog
 havsalt
 rosenpeber
 
250 g.frisk spinat eller
500 g.frossen spinat
2 hakket skalotteløg
1 spsk.hakket frisk mynte
 lidt bouillon
 
 


Opskrift:

Ris svitses i olivenolie, urteafkog, salt og peber tilsættes, risene koger ca. 10 minutter og trækker 10 minutter. Frisk spinat skylles og slynges, snittes groft og dampes i lidt vand med hakket løg og mynte ca. 5 minutter.

De færdige urter drypper af i en sigte og blandes i de kogte ris, retten smages til.

Variation:
Spinaten kan erstattes af hakkede modne tomater, finsnittet spidskål, hakket kørvel, vilde urter eller bredbladet persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 28985 gange,
og udskrevet 339 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

BetinaD  -  2009-02-19 11:07:51
Superlækkert tilbehør. Jeg brugte økologisk urtebouillon i mangel af urteafkog og frossen spinat, som jeg optøede mens risene kogte. Det er absolut ikke sidste gang vi laver ris på denne måde.


Laura  -  0000-00-00 00:00:00
Et dejligt, nemt tilbehør!