Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebær Lagkage

Kirsebær Lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Anchor

Indsendt :




Ingredienser:
 Bund:
40 g.Sukker
1 æg
16 g.hvedemel
16 g.Kartoffelmel
0.3 tsk.bagepulver
0.3 tsk.Vaniljesukker
 
 Marengs:
50 g.sukker
1 æggehvide
 
 Creme:
 Flødeskum el. En anden form for creme
 
 Fyld/Pynt:
 Kirsebær evt. andet frugt eller bær
 


Opskrift:

Bund: Pisk ægget lysegult med sukkeret. Sigt mel, kartoffelmel, bagepulver og vaniljesukker i, og pisk det. Kom dejen i en rund form med bagepapir el. Læg dejen i et kvadrat på en bageplade.
Bag den i 8 min. ved 200 grader.

Marengs:
50 gr. Sukker
1 æggehvide.

Bag den i 1.5 time ved 130 grader.

Afkøl det hele. Når det hele er afkølet lægger du Marengsbunden ovenpå Kagebunden. Derefter sprøjtes flødeskum/cremen på marengsbunden. Læg bærene/frugterne på flødeskumen og spis den efter den er lavet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5435 gange,
og udskrevet 36 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu