Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejesauce II

Rejesauce II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : mikael

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.Rejer
2 glasslikasparges
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rejerne og fløde samt aspargesvand kommer i en gryde koges ned til det bliver cremet asaprges skæres i 3 cm lange stykker og tilsættes tilsmages med salt og pebber og lidt sitron saft.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2646 gange,
og udskrevet 43 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu