Rejesauce II

Rejesauce II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : mikael

Indsendt :

Ingredienser:
200 g.Rejer
2 glasslikasparges
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rejerne og fløde samt aspargesvand kommer i en gryde koges ned til det bliver cremet asaprges skæres i 3 cm lange stykker og tilsættes tilsmages med salt og pebber og lidt sitron saft.


karakterer:
Opskriften er vist 3171 gange,
og udskrevet 61 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu