Sunde lantidshævede Mysliboller

Sunde lantidshævede Mysliboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
3 dl.god mysli
5 dl.kogende vand
60 g.soltørrede tranebær
1 dl.cremefraiche 18%
10-15 g.gær
1 spsk.honning
1.5 spsk.olie f.eks. rapsolie
2 tsk.salt
 saft og revet skal af en halv appelsin
450 g.hvedemel
 
Opskrift:
Bring vandet i kog og rør mysli og tranebær i. Lad det trække i 1/2-1 time. Rør cremefraiche og gær i når vandet er lunkent. Kom honning, olie, salt og appelsin i. Rør derefter melet i lidt af gangen til konsistensen er ret våd. Rør dejen god igennem i et par minutter. Drys mel over og læg hysholdnindsfilm ned omkring ( der skal være plads til at dejen kan hæve i skålen) Sæt dejen i køleskabet i 3 timer eller natten over. Tag dejen ud at køleskabet. Brug en stor ske dyppet i olien til at ffome nogle store boller med. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir, drys lidt mel over dem, og bag dem i en 220 grader varm ovn i ca. 25 min. til de er lysebrune. Tag dem ud og lad dem kæle af på en rist.

Tips:

Disse boller er sunde og lækre. Selvom de tager lidt tid at lave er det det hele værd. Bollerne smager bedst med ost, marmelade, smør eller skinke. Håber at det bliver en succes!





karakterer:
Opskriften er vist 11714 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-16 18:14:19
SKØNNE boller! Har fået utrolig meget ros for dem. De er klart ventetiden værd!