Rejer i dildsnaps

Rejer i dildsnaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.lagerejer
100 g.rødløg i tern
 hakket dild
 dildsnaps
 
200 g.cremefraiche 18%
0.5 citron revet citronskal heraf
 salt
 peber
 dildsnaps
 
 brød
 smør
 
Opskrift:
Bland rejer, rødløg, dild og dildsnaps og lad dem trække mindst 1 time.

Rør cremefraiche sammen med citronskal og smag til med snaps.

Skær brødet i tynde skiver, smør det med smør og rist det knasende sprødt i ovnen. Anret rejerne på de sprøde brødskiver og kom lidt citroncreme hen over.

Tips:

Buffet


karakterer:
Opskriften er vist 3422 gange,
og udskrevet 55 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu