Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget hellefisk med cidersauce

Røget hellefisk med cidersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
600-700 g.røget hellefisk
4 dl.vand
 
 Cidersauce:
2 skalotteløg
1 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
3 dl.æblejuice eller æblecider
2 dl.fløde
1 tsk.creme fraiché
100 g.smør
2 tsk.finthakket græsløg
2 syrlige æbler
 
Opskrift:
Pil løget og skær det grovt. Svits den i olivenolie til den er blank. Tilsæt hvidvin og æblejuice eller cider. Kog det ind til ca 1 dl væske Tilsæt fløde og creme fraiché - kog, tilsæt smør og salt og peber Skræl og del æblerne i små terninger Tilsæt æbler og græsløg lige før servering.

Skær hellefisken i serveringsstykker. Damp stykkerne i vand til fiskekødet løsnes fra benene - ca. 10 minutter.

Serveres med kogte kartofler og dampet broccoli og selvfølgelig saucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7010 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu