æblejuice eller æblecider3 dl. æblejuice eller æblecider
2
dl.
fløde2 dl. fløde
1
tsk.
creme fraiché1 tsk. creme fraiché
100
g.
smør100 g. smør
2
tsk.
finthakket græsløg2 tsk. finthakket græsløg
2
syrlige æbler2 syrlige æbler
Opskrift:
Pil løget og skær det grovt.
Svits den i olivenolie til den er blank.
Tilsæt hvidvin og æblejuice eller cider.
Kog det ind til ca 1 dl væske
Tilsæt fløde og creme fraiché - kog,
tilsæt smør og salt og peber
Skræl og del æblerne i små terninger
Tilsæt æbler og græsløg lige før servering.
Skær hellefisken i serveringsstykker. Damp stykkerne i vand til fiskekødet løsnes fra benene - ca. 10 minutter.
Serveres med kogte kartofler og dampet broccoli og selvfølgelig saucen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7165 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider