Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lasagne al forno 02

Lasagne al forno 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4  Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Valkyrien

Indsendt :


Lasagne al forno 02, billede 4 Lasagne al forno 02, billede 1 Lasagne al forno 02, billede 2 Lasagne al forno 02, billede 3
Fotograf: Valkyrien  

Ingredienser:
 Kødsauce:
2 løg
2-3 fedhvidløg
2 gulerødder
100 g.bacon i tern
500 g.hakket oksekød
2-2.5 dl.rødvin
1.5 dl.bouillon
70 g.tomatpure konc.
1.5 dl.skummetmælk
 Salt
 friskkværnet peber
 
 Bechamelsauce:
50 g.smør
50 g.hvedemel
5 dl.mælk
1 knsp.muskatnød
 salt
 friskkværnet hvid peber
 
 Lasagneplader
 


Opskrift:

Løgene hakkes fint og gulerødderne skrælles og rives. Baconen hakkes fint. det hakkede kød brunes i lidt olie sammen med løg, gulerødder og presset hvidløg og rødvinen tilsættes. Tilsæt bouillonen og tomatpuréen og saucen koges lidt ind uden låg.
Tilsæt mælk, salt og peber og lad saucen simre i ca. 15-20 minutter uden låg.
Smag evt. til med ekstra rødvin.

Bechamelsauce:
Smelt smørret, rør melet i og tilsæt så mælken lidt efter lidt ved konstant omrøring. Smag til med muskatnød, salt og peber.

Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn.
Hæld lidt bechamelsause i bunden af et ovnfast fad og læg derefter skiftevis lasagneplader og kødsauce i fadet. Afslut med kødsauce og bechamelsauce og stænk lidt olie over.
Lasagnen bages i ovenen ca. 30-40 minutter, til den har en lækker gylden farve.

Tips:

Hvis du har lidt travlt, kan du bruge ½ glas Miracoli Bechamelsauce. Servér med salat og groft brød







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 18854 gange,
og udskrevet 250 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu