Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikosruller

Abrikosruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lise Olesen

Indsendt :





Ingredienser:
2 æggeblommer
2 spsk.vand
50 g.sukker
1 spsk.vaniljesukker
2 æggehvider
2 tsk.florsukker
4 spsk.hvedemel
25 g.kartoffelmel
1 knsp.bagepulver
2.5 dl.piskefløde
200 g.abrikoser (fra dåse)
 


Opskrift:

Pisk de to æggeblommer med 2 spsk. lunkent vand, tilsæt sukker og vaniljesukker lidt ad gangen, mens man stadig pisker.

Pisk æggehviderne stive. Ryst florsukker, eml, kartofflemel og bagepulver i en plastpose. Fold det i dejen sammen med æggehviderne.

Beklæd en bageplade med bagepapir. Smør dejen ud i runde kager ca. 8 cm i diameter.

Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Tag pladen ud og fold kagerne sammen til hule ruller, mens de endnu er varme. Hvis de bliver kolde kan de ikke foldes.

Læg dem på en bagerist. Hæld væden fra abrikoserne, og skær dem i små terninger. Pisk fløden meget stiv og vend abrikosterningerne i.

Rullerne fyldes først lige før serveringen.

Tips:

Abrikosrullerne skal formes, mens de stadig er varme. De fyldes først når de skal serveres.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5404 gange,
og udskrevet 41 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu