Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget hellefisk med spinattarteletter

Røget hellefisk med spinattarteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Hjerting laks

Indsendt :




Ingredienser:
300 g.røget hellefisk, 8 skiver
8 tarteletter
450 g.frossen helbladet spinat
2 dl.piskefløde
30 g.smør
 salt
1/2 tsk.revet muskat
 dild, til pynt
 tomatbåde til pynt
 
 


Opskrift:

Spinaten optøes. Smørret smeltes i en gryde. Væden hældes fra spinaten, som kommes i gryden. Fløde og krydderier tilsættes. Spinaten dampes til fløden er jævnet. Tarteletterne varmes. Hellefisken udskæres ved at skære fra rygbenet skråt ned. Hellefisken anrettes på et fad og spinaten kommes i tarteletterne, som også sættes på fadet - pyntes med tomatbåde og dild.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18514 gange,
og udskrevet 651 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu