Alle ingredienser røres sammen, og bages i 30 min ved 180 grader C. alm. ovn.
Når kagen er bagt og afkølet, smørres den smeltede chokolade på hele bunden.
Vaniliecremen røres sammen, og vendes sammen med den piskede fløde, og fordeles på den kolde kage.
Derefter pyntes med bær, chokolade, og citronmelisse...
Kan sagtens laves uden chokoladepynt, og citronmelisse...
En dobbelt portion dej passer til en hel bradepande.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 44400 gange, og udskrevet 940 gange.
Kommentarer
- 2015-01-23 21:16:28 Er det en stor bade pande
- 2013-02-23 14:46:20 Man kan vel også vælge at lægge chokoladen ovenpå mazarinbunden, det er jo meget nemmere at lade chokoladen smelte ovenpå bunden lige efter den er kommet ud af ovnen.
Margit - 2012-03-15 22:49:52 Hvor stor springform? Og hvor meget smelter chokolade??
Per - 2011-09-17 14:34:01 Vi brugte 500 gram frisk frugt
Katrine - 2011-06-12 16:17:47 Nem og meget velsmagende tærte.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider