Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat lyonnaise

Salat lyonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 æg
 
4 hjertesalat
 
150 g.baconstrimler
4 spsk.Olie
 
 Marinade
2 skalotteløg
80 ml.hvidvinseddike
40 ml.hvidvin
 Salt
 Peber
 Sukker
 


Opskrift:

Ægget koges hårdkogt.

Skyl salaten og tør den grundigt. Fordel den på et stort fad eller på 4 tallerkner.

Bacon skæres i tynde skiver på langs og derefter på tværs i 4 mm. Brede strimler.

Olien varmes og baconen steges sprød inden den tages af og lægges på fedtsugende papir.

Marinade:
Skalotteløg skrælles og hakkes fint og steges gylden i det resterende fedt på panden. Tilsæt vin og hvidvinseddike og reduser til det halve. Smag til med salt, peber og sukker.

Bacon og halverede æg anrettes på salaten og den varme marinade hældes over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2819 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu