finthakket dild og purløg1 dl. finthakket dild og purløg
3
spsk.
reven peberrod3 spsk. reven peberrod
salt salt
peber peber
Pynt: Pynt:
500
g.
røget hellefisk500 g. røget hellefisk
150
g.
rejer150 g. rejer
60
g.
kaviar60 g. kaviar
agurk agurk
citron citron
Opskrift:
Butterdejs pladerne lægges sammen og rulles ud. Stik dem ud med en glasskål (ca. 20 cm i diameter). Bag dem ved 200 grader i 15 - 20 min.
Fyld:
Hak hellefisken fint, pisk fløden. Bland hellefisken, fløden, creme fraichen og krydderurterne sammen. Smag til med peberrod, salt og peber.
Læg butterdejs bunden på et fad og fordel fyldet herpå. Skær hellefisken i brede strimler og rul dem sammen til små roser og sæt dem på tærten, pynt med rejer, kaviar, agurk og citron.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11113 gange, og udskrevet 208 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider