Dræn tunen for overskydende væske. Bland tunen og hytteosten i en skål og smag til med peber. Da både tun og hytteost er salt, er det ikke nødvendigt at smage til med ekstra salt. Servér på brød eller som tilbehør.
Tips:
Dette er kun en basis opskrift på en fedtfattig tunsalat. Personligt kan jeg godt lide at putte hakket agurk, radiser og majs i.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 28105 gange, og udskrevet 154 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider