Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vestindisk æggemælk

Vestindisk æggemælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Personer

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Jochum

Indsendt :





Ingredienser:
2 l.mælk
80 g.hvedemel
1 æggeblomme
50 g.sukker
 Romessens
 


Opskrift:

Mælk koges og jævnes med meljævningen.
Æg og sukker piskes godt sammen og tilsættes lige før serveringen.
Smages til med romessens og serveres med rugbrødsterninger og evt. æggehvideboller.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8132 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-09-12 15:44:21
Vi fik det hjemmefra. Med tvebakker. Og æggehviden, sukret, som tilbehør i en skål. Alle burde kunne lide denne ret!.., hvis de kan lave den liså godt som min mor!


Kirsten Jacobsen  -  2015-09-23 18:40:33
Vi fik det serveret med sukkerristede rubgrødstern da vi var små.