Vestindisk æggemælk

Vestindisk æggemælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Personer

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Jochum

Indsendt :

Ingredienser:
2 l.mælk
80 g.hvedemel
1 æggeblomme
50 g.sukker
 Romessens
 
Opskrift:
Mælk koges og jævnes med meljævningen.
Æg og sukker piskes godt sammen og tilsættes lige før serveringen.
Smages til med romessens og serveres med rugbrødsterninger og evt. æggehvideboller.


karakterer:
Opskriften er vist 10592 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Rita Bager  -  2021-01-19 14:29:28
Vi har fået det som efterret med syltede sveskeblommer i.

  -  2017-09-12 15:44:21
Vi fik det hjemmefra. Med tvebakker. Og æggehviden, sukret, som tilbehør i en skål. Alle burde kunne lide denne ret!.., hvis de kan lave den liså godt som min mor!

Kirsten Jacobsen  -  2015-09-23 18:40:33
Vi fik det serveret med sukkerristede rubgrødstern da vi var små.